Олія розторопші – без перебільшення, унікальний продукт з великим спектром корисних якостей. У медицині її використовують, як протипухлинний, загальнозміцнюючий і гепатопротекторний засіб. Даний рослинний жир використовується в косметології, він наділений зволожуючим, підтягуючим і розгладжуючим ефектом, допомагаючи шкірі підтримувати водний баланс і захищаючи її від негативного впливу вільних радикалів (а значить, зменшуючи ймовірність онко-ураження).

Користь і склад олії розторопші

Олія з розторопші

Цінні якості сиродавленої олії розторопші грунтуються на її хімічному складі. У густій, жовтуватій, маслянистій субстанції, що віджимається з насіння молочного будяка (народна назва розторопші), присутній хлорофіл (природний антисептик), силімарин, а також жирні кислоти Омега-3 і Омега-9. Також в ній є:

  • Вітаміни: А, В, Е, D;
  • Мінерали: магній, селен, марганець, цинк;

Розторопшева олія холодного віджиму використовується для відновлення після важких і/або затяжних хвороб, при занепаді сил, а також при порушеннях гормонального балансу, відшаруванні сітківки ока, зниженні репродуктивних можливостей (у чоловіків і жінок), атеросклерозі та інших проблемах.

Корисними якостями і потужним позитивним впливом на людський організм наділена виключно сиродавлена олія насіння розторопші. Жир, отриманий методом холодного пресування, містить всі вітаміни, мікроелементи та інші компоненти, наявні у вихідній рослинній сировині.

CraftOil пропонує 100% натуральну, ароматну і дуже корисну олію розторопші, отриману з використанням маслопресів холодного віджиму, а також оригінальних бочок з капролона або з ясена. У брендовому інтернет-магазині можна замовити олію розторопші, олію гарбузового насіння, олію чорного і білого кунжуту, олію волоського горіха і безліч інших корисних сиродавлених олій. 

Олія розторопші для відновлення печінки

Також компанія продає фірмові, якісні і довговічні преса для олій холодного віджиму і всі комплектуючі до них. Обладнання має мінімум зварних швів і зроблено з міцних, високоякісних матеріалів. Щоб віджимати олію, не потрібно спеціальних умов або вузькопрофільних знань. Наші консультанти завжди готові розповісти про самостійне виготовлення олій холодного віджиму і допомогти вибрати прес відповідної потужності. Зв’яжіться з ними через месенджери або по телефону.

Олія розторопші для лікування печінки

В олії розторопші присутні компоненти, що володіють гепатопротекторними властивостями. Зокрема:

  • Вітамін D імуномодулятор, який прискорює всі регенераційні процеси організму (включаючи і відновлення печінкових клітин);
  • Хлорофіл антисептик, що активізує епітелізацію всіх клітин людського тіла, а також пригнічує запальні процеси (це особливо важливо для хворих на цироз);
  • Силімарин специфічна речовина, що відповідає за нормалізацію жирового обміну і запобігає формуванню жирових бляшок на стінках вен і артерій. Також силімарин відіграє ведучу роль в регенерації клітин печінки;

Олія розторопші від алкогольної інтоксикації

Головний біль, нудота, тремор (тремтіння) кінцівок і загальна слабкість – симптоми алкогольного отруєння, не з чуток знайомі багатьом. Подібна неприємність хоча б раз у житті траплялася навіть з тими, хто рідко вживає коньяк, шампанське або вино. Традиційними «помічниками» в полегшенні похмілля вважаються огірковий розсіл, мінеральна вода і таблетки «Ацетилсаліцилової к-ти» (Аспірин). Мало хто знає, що сиродавлена олія розторопші – один із кращих засобів швидкого відновлення організму в ситуації, коли людина «перебрала зайвого».

На відміну від розсолу або води, даний рослинний жир не тільки полегшує загальний стан того, хто страждає від похмілля, але і частково нейтралізує шкідливий ефект від вживання великої порції алкоголю.

Досить натщесерце випити 1 столову ложку олії розторопші і вже через годину самопочуття помітно покращиться. Якщо сильна нудота не дозволяє вжити жир натщесерце, можна з’їсти його з невеликим шматочком чорного хліба.

Олія насіння розторопші – натуральний рослинний продукт, який допомагає вирішити багато проблем зі здоров’ям. Замовити якісну, корисну олію можна в інтернет-магазині CraftOil. Компанія робить олії невеликими партіями і відразу ж відправляє клієнтам, щоб кожен покупець отримував найсвіжішу й максимально корисну олію.

Поділитися

Брускетта з авокадо, яйцем і гірчичною олією

Капустяний салат з листям шипшини та олією розторопші

7 коментарів “Олія розторопші від алкогольної інтоксикації

  • Анастасия

    Я покупаю уже не первый раз масло расторопши, сначала попробовали для улучшения работы печени, теперь могу с уверенностью сказать, что есть хорошие результаты и это заметно

  • Мая

    Я знала про цінні властивості олії розторопши, але про те, що вона допомагає при алкогольній інтоксикації почула вперше від своєї знайомої. Хочу сказати, що це реально дієвий засіб, а головне дуже корисний. Я всім своїм рідним вже порадила саме цю олію. Буду обов’язково замовляти ще.

  • Геннадий

    Вот чего не знал, того не знал. А, с другой стороны, это даже хорошо, лечиться после пьянки натуральным, экологически чистым продуктом.

  • Ксенія

    Вживаю цю олію для покращення роботи печінки, результатом дуже задоволена.

  • Сергій

    Дуже багато чув про росторопшу, але навіть не здогадувався, що вона аж настільки корисна. Ого!

  • Руслана

    Після хорошого свята чоловіка рятую тільки цією олійкою, дає ефект швидше як таблетки і знімає усі неприємні стани.
    Рекомендую!!!

  • Ольга

    Не знала що є така олія, ця рослина дійсно необхідна, купувала в аптеці сушену, а в вигляді олії взагалі чудово, так набагато приємніше вживати, де ви були рвніше?

Залишити коментар

(не буде відображено)

    Замовити дзвінок