Кунжутна олія – один із найпоширеніших і найбільш популярних рослинних продуктів. Вона застосовується в кулінарії і фітотерапії, натуральної косметології і навіть у фармакології. Густа, насичено жовта субстанція з приємним ароматом сезамового насіння благотворно впливає на структуру волосся, зміцнює його та робить більш еластичним і пружним. Тому варто  використовувати кунжутну олію для вій.

Застосування сиродавленного жиру з кунжутного насіння зменшує випадання волосків на бровах і повіках, а також допомагає збільшити їх довжину і обсяг. Причому, не обов’язково купувати магазинний фіто-засіб для вій, досить обзавестися якісною кунжутною олією холодного віджиму і регулярно наносити її на вії та брови.

Зміцнення вій олією кунжуту

Максимальною користю для людського організму може похвалитися тільки сиродавлена олія   кунжуту. Технологія холодного пресування була і до цього дня залишається єдиним методом отримання 100% натуральних, «живих» жирів з рослинної сировини. Олія, віджата на маслопресі холодного віджиму, не нагрівається, не змішується з хімічними речовинами і навіть не окислюється на повітрі, потрапляючи з прес-бочонки відразу в екологічно чисту скляну пляшку, де вона буде зберігатися.

CraftOil пропонує крафтові олії холодного віджиму, створені з горіхів, насіння та зерен екстра-якості на оригінальних пресах для холодного віджиму олії. У виготовленні продукції використовуються прес-бочонки з капролона, а також з ясена. Готова продукція відразу ж розливається в пляшечки, герметично закривається і відправляється покупцям по Україні і в Європу.

В асортименті CraftOil є багато корисних і смачних «живих» продуктів: олія волоського горіха, олія  розторопші, рижієва олія, олія чорного кмину та ін.. Також компанія пропонує обладнання та аксесуари для самостійного виготовлення найсвіжіших, ароматних олій: маслопреса холодного віджиму (в тому числі, комбіновані) і бочки з капролона та ясена (різного обсягу). Консультанти завжди готові відповісти на будь-яке питання, що стосується масловиробництва, а також прийняти замовлення на сиродавлену олію, прес для холодного віджиму олії чи прес-бочонок. 

Кунжутна олія CraftOil для вій

У чому користь кунжутної олії для вій?

Крім жирних кислот (лінолевої, пальмітинової, олеїнової, арахінової, стеаринової та ін.) у сиродавленій олії кунжуту міститься багато кальцію. У 100 грамах продукту є добова норма даного мікроелемента для людського організму. Як відомо, кальцій – це «будівельний матеріал» для кісткової системи, а також волосся і нігтів. Отже, регулярне (внутрішнє і зовнішнє) використання кунжутної олії допоможе зміцнити пасма і локони, а також прискорити зростання волосків бровах і повіках.

Жирні кислоти Омега в складі сиродавленої олії з кунжутного насіння мають потужний живильний ефект, запобігаючи ламкості вій, що нерідко наступає після регулярного використання туші чи  після нарощування.

Як використовувати кунжутну олію для вій?

Зміцнювати і оздоровлювати брови і вії за допомогою кунжутної олії холодного віджиму дуже просто. Досить наносити корисний рослинний жир на волоски одним з наступних способів:

  • Ретельно вимити щіточку від туші, занурити її в маслянисту субстанцію, потім «розчісуючими» рухами провести по віям і бровам;
  • Змочити в олії ватну паличку і акуратно змастити брови і вії (закриваючи очі і підкладаючи під нижню повіку ватний диск);

Бажано уникати потрапляння кунжутної олії в очі, оскільки це може викликати роздратування.

Наносити живильний рослинний продукт на волоски потрібно двічі на день. Але якщо вранці такої можливості немає, достатньо виконувати б’юті-процедуру вечорами, перед сном. По можливості, на час оздоровлюючого «кунжутного» курсу варто відмовитися від стайлінг-засобів для брів і від туші – це прискорить відновлення й оздоровлення волосків.

Найбільший ефект дає поєднання зовнішнього і внутрішнього застосування сиродавленої олії кунжуту. Її варто додавати в салати і другі страви, роблячи їх більш ароматними і корисними. Перші позитивні зміни від промаслювання війок будуть помітні вже через 2 тижні. Повний курс становить 1 місяць, потім можна зробити перерву на 2-3 тижні і повторити б’юті-сеанси.

Замовити максимально насичену вітамінами кунжутну олію холодного віджиму можна в інтернет-магазині CraftOil.

Поділитися

Цибульний пиріг з гірчичною олією

Низькокалорійний азіатський хліб із горіховою олією

Прокоментувати “Кунжутна олія для вій”

(не буде відображено)

    Замовити дзвінок