Салати з авокадо багатьом подобаються не лише за відмінний смак і хороші поживні властивості, але й за універсальність. Вони прекрасно підходять до будь-якого гарніру і відмінно поєднуються з куркою, рибою, а також морепродуктами. Існує чимало рецептів салатиків з додаванням екзотичного зеленого плоду авокадо.

Салат із риби, авокадо та олії авокадо холодного віджиму не тільки здивує незвичайним, м’яким та приємним смаком, але й допоможе заповнити вітамінно-мінеральний запас в організмі. У рослинному жирі, що отримується з авокадо методом холодного віджиму, багато вітаміну Е (токоферолу), що вважається одним з найефективніших антиоксидантів. Також в продукті присутні вітаміни до, А і D, необхідні для правильної роботи більшості органів. В олії авокадо багато жирних кислот, які, всупереч поширеній думці, не заважають схудненню, а навпаки, сприяють здоровому, безстресовому зниженню ваги.

Салат з рибою та олією авокадо

Найбільш корисна олія холодного віджиму, оскільки це «живий» продукт, в якому є всі вітаміни, мінерали та мікроелементи, що містяться у вихідній сировині. CraftOil пропонує якісні крафтові олії, зроблені на дерев’яному маслопресі холодного віджиму, розлиті в скляні пляшечки різного об’єму та герметично закупорені спеціальними кришками. В асортименті українського бренду CraftOil є гарбузова олія, конопляна олія, лляна олія, горіхова олія та інші рослинні жири.

Інгредієнти

Для ситного салату з маслом авокадо треба:

  • 3 огірка (бажано свіжі, але можна також використовувати солоні);
  • 1 авокадо (середнього розміру);
  • 5 «пір’їнок» зеленої цибулі;
  • 5 гілочок кропу;
  • 1 банка (200 грам) будь-якої рибної консерви в олії;
  • 1 щіпка солі;
  • 1 щіпка чорного меленого перцю;
  • 1 столова ложка олії авокадо;

Покрокове приготування

Авокадо миється, розрізається навпіл, потім з плоду виймається кісточка. Половинки авокадо чистяться та нарізаються дрібними кубиками. Огірки миються і також нарізаються кубиками. Лук і кріп миються, обсушуються кухонною серветкою та дрібно нарізаються.

Консерва відкривається, вміст викладається в глибоку піалу і розминається виделкою. Далі до рибної маси додаються порізані овочі, зелень, спеції (сіль і перець), а наостанок вливається олія  авокадо. Всі компоненти ретельно перемішуються і салат подається на стіл.

Примітки:

Для страви найкраще підходить консервована сардина в олії. Щоб салат вийшов більш ситним, в нього можна додавати варені яйця. На вищевказану кількість продуктів досить 2 курячих яєць.

Можна додатково прикрасити блюдо декількома гілочками петрушки або кропу.

Кращим вибором для салату стане сиродавлена олія, купити якісні рослинні жири в один клік можна в інтернет-магазині CraftOil. У кожній баночці брендової олії 100% натуральний, оригінальний продукт з чистим смаком та ароматом.

Салатні рослинні олії

Українська компанія пропонує хороший вибір олій холодного віджиму, а також маслопрес холодного віджиму на 20 тон, 30 тон або 50 тон для тих, хто вирішив самостійно робити конопляну олію, олію абрикосових кісточок, рижієву олію та інші продукти рослинного походження.

Поділитися

Бізнес-ідея з виробництва олії на маслопресі холодного віджиму

Сир і лляна олія від раку: метод доктора Джоанни Будвіг

Один коментар до “Салат з авокадо та огірків, заправлений олією авокадо

  • Олег

    Робив подібний салат, але не з рибною консервою, а з вареною куркою. Досить-таки смачно і поживно. Особливо подобається, що це і смачна, і корисна страва, бо олію авокадо варто вживати регулярно. Вона допомагає підтримувати імунітет, а ще сприяє кращому травленню. Вчора купив олію авокадо, тож спробую ще такий варіант салату

Залишити коментар

(не буде відображено)

    Замовити дзвінок