Вибираючи маслопрес холодного віджиму, потрібно уважно вивчити всі його характеристики, умовно зіставляючи переваги та можливі недоліки. Як маслороби зі стажем, ми точно знаємо, що таке ідеальний механізм для тиску олії та якою має бути бочка. Правильно спроектований прес для віджиму олії не бруднить продуктом тих, хто тисне сировину, а ще не рве мішки. Чималою мірою на його продуктивність та якість впливає розширення бочки під час тиску маслянистої субстанції. Якщо вона не розширюється, то прослужить досить довго.

Основні плюси маслопреса холодного віджиму CraftOil з капролоновою бочкою

Щоб зрозуміти, чим хороший і чому варто купити маслопрес холодного віджиму CraftOil, корисно ознайомитися з його основними перевагами:

  • Тривалий термін служби бочки з капролону для холодного віджиму. Ємність відмінно справляється з високими навантаженнями, оскільки вона в 32 рази міцніше за дерев’яну бочку (твердість по Брінелю). Наприклад, на бочку з капролону чинився тиск в 100 тонн, при цьому, вона не деформувалася і ніяк не змінювала свої експлуатаційні якості. Дослідженнями доведено, що капролон вдвічі довговічніший за сталь і навіть бронзу, він може похвалитися прекрасними антифрикційними властивостями та стійкістю до впливу олій, лугів, спиртів та інших речовин (навіть хімічно активних). Матеріал витримує температуру 135-187 градусів вище нуля за Цельсієм;
  • Наявність на установці пляшкового домкрату на 50 тонн, який не потрібно переміщати. В процесі віджиму олії користувач знаходиться в положенні стоячи (спина випрямлена,  отже, не виникає дискомфорту). 50-тонного тиску вистачає для повноцінного віджиму маслянистої субстанції. В середньому, процес займає не більше півгодини (найчастіше 25-27 хвилин);
  • В процесі роботи маслопрес холодного віджиму зовні залишається сухим і чистим. Протікання олії виключені.
  • Мішечки для тиску горіхів, насіння та іншої вихідної сировини виготовляються зі спеціальної тканини – поліаміду. Завдяки цьому, кінцевий продукт відрізняється ідеальною чистотою. Поліамід – прекрасний фільтр, що надійно очищає олію від будь-яких небажаних домішок. Це довговічний, не токсичний, міцний та дуже практичний матеріал, який давно та активно використовується не тільки в харчовій промисловості, але й у фармацевтиці;
  • Бочка зроблена з капролону – екологічно чистого, безпечного матеріалу з тривалим терміном служби

Переваги бочки з капролону для маслопреса холодного віджиму

Капролонова бочка

На численних плюсах капролонових бочок варто зупинитися більш детально. Капролон або Поліамід-6 однаково не чутливий до високих і низьких температур. Він пройшов перевірку компетентними державними органами та отримав гігієнічний сертифікат. Це один з небагатьох матеріалів, який можна використовувати для ємностей з водою.

Капролон являє собою однотонний матеріал кремового, іноді жовтуватого відтінку з однорідною структурою. Він відрізняється стійкістю до олій, спиртів, лугів, ефірів і навіть слабких кислот.

Поліамід-6 розчиняється у фенолах, а також висококонцентрованих кислотах мінерального походження. Аналогічний ефект на нього мають оцтова і мурашина кислоти. У нормальних умовах (зокрема, під час експлуатації з маслопресом холодного віджиму) він абсолютно безпечний. В результаті механічного впливу матеріал не виділяє шкідливих речовин і не змінює свої фізико-хімічні властивості, а значить, лишається абсолютно безпечним для контакту з харчовими оліями.

Відмінні експлуатаційні якості Поліаміду-6 доведені 3 десятиріччями його успішного використання в різних сферах виробництва. Капролон іде в хід у хімічній, харчовій, нафтовій, машинобудівній, целюлозно-паперовій промисловості та ін..  Проте, найбільш активно матеріал використовується саме в харчовій області. Протягом останніх 5 років з’явилися не десятки або сотні, а тисячі капролонових деталей для різноманітних установок і обладнання. Наприклад, з нього робляться фільєри, шнеки для виштовхування тіста або фаршу, обробні дошки, штампи та ін. Словом, капролон став одним з кращих рішень для виробництва бочок для маслопресів холодного віджиму.

CraftOil виробляє якісні рослинні олії холодного віджиму за унікальною технологією, можна купити конопляну олію, гарбузову олію, олію чорного кмину та інші корисні олії в брендовому інтернет-магазині в 1 клік. CraftOil пропонує хороший вибір рослинних олій та маслопреси для домашнього сиродавлення.

Також CraftOil – український виробник гідравлічних маслопресів для холодного віджиму олії з бочками ясена і капролактанових бочок. Наша компанія CraftOil виготовляє преса і гідравлічні маслопреса холодного віджиму будь-якої складності, під будь-які завдання і цілі, а саме:

  • Гідравлічний маслопрес холодного віджиму 20 тонн;
  • Гідравлічний маслопрес холодного віджиму 30 тонн;
  • Гідравлічний маслопрес холодного віджиму 50 тонн;
  • Гідравлічні преса під СТО із зусиллям від 1 до 50 тонн;
  • Ручні преса з різним зусиллям;
  • Дерев’яні бочки холодного віджиму на 3 літри
  • Капролонові бочки для холодного віджиму на 0,5 літрів до 5,5 літрів;
Маслопрес 50 тон

Ми виготовляємо преса з цільного листа металу, виходячи з того, що на ньому мінімум зварювальних швів, це збільшує надійність та міцність обладнання, в результаті значно підвищує термін експлуатації.

Робимо доставку своєї продукції по всій Україні та країнам Європи. Купивши прес для віджиму олії  в домашніх умовах, ви зможете віджимати корисні олії для здорового харчування і косметичного застосування у себе вдома або для власного виробництва.

Для замовлення маслопреса і консультації звертайтеся по телефону, ми із задоволенням розповімо всі тонкощі виробництва та відповімо на ваші запитання.

Поділитися

Рецепт маски для жирної шкіри з глиною та олією чайного дерева

Тефтелі з гарбузовим соусом на олії гарбузового насіння

Один коментар до “Переваги маслопреса холодного віджиму CraftOil з капролоновими бочками 

  • Богдан Денисович

    Потребность в различных маслах постоянно растет. Не возможно себе представить кулинарию без подсолнечного, кукурузного, соевого, кунжутного, арахисового, льняного масла. И это не удивительно, ведь натуральный растительный жир гораздо полезнее для здоровья человека, чем животный. Он не содержит холестерин, который накапливается в сосудах и приводит к тяжелым заболеваниям, а наоборот насыщает организм витаминами, полиненасыщенными кислотами, которые продлевают молодость и жизнь. Выбор качественного, надёжного маслопреса очень важен.

Залишити коментар

(не буде відображено)

    Замовити дзвінок